Κατηγορίες

 

   
 

 

           

Η ΟΡΥΕΜ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.Ε. δημιούργησε μια νέα δραστηριότητα με σκοπό την παραγωγή μεταλλικών προφίλ ξηράς δόμησης στο νέο υποκατάστημα με έδρα την Βιομηχανική Περιοχή Αχαρναί.
Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η κατασκευή προϊόντων σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα τα οποία να πληρούν τις απαιτήσεις της αγοράς.  Στόχος μας είναι η συνεχής προσπάθεια για γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών μας σε μια συνεχώς μεταβαλλόμενη αγορά.  
Τα μεταλλικά προφίλ ξηράς δόμησης της εταιρίας μας παράγονται από υψηλής ποιότητας γαλβανισμένη λαμαρίνα Ζ-140 σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο ΕΝ-10327, εξασφαλίζοντας αντοχή στην διάβρωση (οξείδωση) ακόμα και κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες υγρασίας.
Για την παραγωγή των μεταλλικών προφίλ ξηράς δόμησης απαιτούνται ειδικές προδιαγραφές οι οποίες καλύπτονται από τις τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό που διαθέτει η εταιρία μας καθώς επίσης και από τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που χρησιμοποιεί.
Οι προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες, οι συνεχείς και συστηματικοί έλεγχοι σε όλα τα στάδια επεξεργασίας καθώς και το ειδικευμένο προσωπικό, εγγυώνται και διασφαλίζουν την υψηλή και σταθερά επαναλαμβανόμενη ποιότητα των προϊόντων μας.
Tα μεταλλικά προφίλ παράγονται σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Πρότυπο EN-14195, και φέρουν πιστοποιητικά ποιότητας καθώς και σήμανση CE που σημαίνει την ασφάλεια χρήσης του προϊόντος.
Η ΟΡΥΕΜ-ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Α.Ε.  έχει πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2015 από τον οίκο MTIC , για την παραγωγή μεταλλικών προφίλ ξηράς δόμησης.

 

 

 

 

 SSL Certificates